Cu un bloc de alimentare de 100 W

Este vorba despre un video pe care îl datorăm lui Lin Bin, cofondatorul mărcii chineze. Aici putem vedea în acțiune noua tehnologie a mărcii capabilă să încarce o baterie de 4000 mAh în mai puțin de 20 min.

 

 

Alegerea bateriei este importantă atunci când cumpărăm un telefon mobil nou. Avem nevoie de un telefon capabil să rămână încărcat o zi, astfel încât terminalul să dispună de o baterie mare. Dar e și mai bine dacă îl putem încărca în mai puțin de o oră, nu-i așa ?

50% din autonomie recuperată în mai puțin de 10 min

În video lui Lin Bin, smartphone-ul Xiaomi dispune de o baterie de 4000 mAh și este conectată la un încărcător de 100 W. Pe de altă parte, un smartphone Oppo dotat cu o baterie de 3700 mAh conectat la un bloc de alimentare de 50 W. În 7 min, observăm că telefonul Xiaomi are déjà jumătate din autonomia sa totală, iar 10 min mai târziu, mobilul este complet încărcat, în timp ce cel de la Oppo nu este decât la 65% – ceea ce e totuși onorabil.

În prezent, sistemul de încărcare al lui Oppo botezat SuperVOOC este cel mai rapid de pe piață, iar RX15 Pro sau chiar Find X Lamborghini se poate încărca 100% în 35 min,

Video realizat de cofondatorul Xiaomi arată că tehnologia sa (botezată Super Charge Turbo) este capabilă să reducă la jumătate timpul necesar pentru a beneficia de o baterie plină. Nu se știe ce telefon a servit ca instrument de testare, nici dacă blocul de alimentare va fi rapid disponibil cu viitoarele flagships ale mărcii. De asemenea, nici un detaliu cu privire la forma sau grosimea adoptată pentru încărcător.

Pe scurt, toate acestea ne fac să visăm, dar cu siguranță pe viitor vom profita de un telefon la maximum autonomiei sale.