Microsoft a dezvăluit recent device-ul Surface Hub 2S, un ecran touchscreen de dimensiuni mari.

 

În sfârșit, Microsoft a făcut publică noua generație Surface Hub, aducând în atenție modelul 2S. De amintit este faptul că acesta reprezintă un ecran cu dimeniuni mari, cu touchscreen și caracteristici conexe, dedicat, în primul rând, specialiștilor.

Surface Hub 2S oferă un touchscreen IPS Pixel Sense, de 50 inchi, care afișează conținutul la o dimensiune de 3840 x 2560 pixeli, cu culori 10-bit. Microsoft afirmă că a reușit să reducă cu 40% greutatea device-ului, în comparație cu generația precendentă și planeitatea cu 60%, ceea ce ar trebui să asigure o poziționare mai ușoară în cadrul birourilor. În plus, continuă să fie compatibil cu standul mobil Steelcase Roam care incorporează o baterie APC pentru a fi mai ușor de mutat dintr-o cameră în alta, dacă este necesar.

Ecranul este complet autonom deci el include un computer cu un procesor Intel Core i5, generația a 8-a, o placă video UHD Graphics 620 Intel, 8GB RAM și un spațiu de stocare SSD de 128 GB. De asemenea, ecranul are 8 microfoane și o cameră și vine însoțit de un stylus pentru o intercțiune mai precisă.

Surface Hub 2S va apărea pe piața din Franța în a 2-a jumătate a acestui an și va costa în jur de 9000 de euro. Microsoft a menționat deja că o versiune de 85 inchi va fi disponibilă în 2020.

Sursa