Amazon vrea să știe mai multe despre corpul tău…

Amazon oferă un card cadou în valoare de 25$ pentru o scanare digitală a corpului tău. Un formular on-line, apărut miercurea trecută pe Mashable, permite participanților să se înregistreze pentru a face parte dintr-un studiu privind scanarea corpurilor, condus de Amazon Body Labs. Studiul are ca scop obținerea mai multor informații despre „diversitatea formelor corpului”, conform formularului menționat.

Participanții trebuie să își stabilească o programare până pe data de 30 Iunie și pot face acest lucru o singură data. Informațiile colectate în cadrul sesiunilor de 30 de minute vor fi folosite pentru cercetări interne asupra produselor și nu în scopuri de marketing și promovare. Formularul menționează și faptul că participanților li se va cere să poarte o îmbrăcăminte sumară. Pentru femei, bikinii ar fi de preferat dar sunt acceptate și maieurile și sutienele de sport.

Nu este prima data când Amazon se interesează de forma corpului uman. Anul trecut, gigantul din domeniul comerțului on-line a invitat oamenii să participe la un studiu de scanare a corpului cu scopul de a monitoriza micile schimări de formă și dimensiune ce au loc într-o perioadă de 20 de săptămâni, conform publicației Wall Street. Participanților li s-au oferit carduri cadou în valoare de 250$ pentru implicarea în acest studiu.

Sursa