După boxele conectate la internet urmează și ecranul conectat, realizat de Google

Google tocmai ce a prezentat oficial Nest Hub. Device-ul aparține noii categorii de ecrane conectate la internet. În mod concret, reprezintă un difuzor cu un ecran de 7 inchi. Google Assistant este mereu accesibil prin comenzi vocale dar îți poți consulta și calendarul sau vizualiza fotografii sau înregistrări video. De exemplu, poți spune: „Ok, Google, arată-mi pozele din Barcelona”.

Dar acest device a fost conceput, în special, pentru gătit. Google a stabilit parteneriate cu mai multe canale de YouTube precum 750g, Chef Simon sau Ciusine Actuelle. E nevoie doar să întrebi „Ok Google, arată-mi o rețetă de tort de ciocolată” pentru a afla rețeta.

Problema asemănării cu un smartphone sau tabletă este evidentă. În fond, cine nu are acasă astfel de device-uri? Pentru a se diferenția, compania Americană suplinează interoperabilitatea cu alte produse conectate la internet și în special cu camerele de supraveghere. Vom vedea dacă acest lucru este suficient și dacă oamenii au cu adevărat nevoie de un ecran suplimentar.

În orice caz, designul device-ului este unul de succes. Pe de altă parte, regretăm absența unei camere frontale pentru videoconferințe. Va fi disponibil în magazine începând cu data de 28 Mai, în două culori (bej și gri), la prețul de 129 euro. Pre-comenzile încep la noapte.

 

Caracteristici tehnice:

  • Ecran de 7 inchi;
  • Grosime: 67,3 mm / Lungime: 178,5 mm / Lățime 118 mm
  • Wi-Fi 802.11b / g / n / ac (2.4 GHz / 5 GHz)
  • Bluetooth
  • Difuzoare special pentru a îmbunătăți calitatea sunetului

Senzor de lumină ambientală

Sursa