Device-ul are un procesor mai puternic, port USB-C și ar trebui să asigure o autonomie mult mai mare.

Suntem în 2019 și ghicește ce s-a întâmplat? Google a dezvăluit o nouă versiune a ochelarilor săi conectați. Acesta nu este un produs ce vizează public larg ci mai degreabă utilizatorii profesioniști. Design-ul general a evoluat foarte puțin în comparație cu prima generație Google Glass. Nu permit folosirea relității augmntate în 3D așa cum este cazul sistemului HoloLens 2 de la Microsoft. Pe de altă parte, camera a fost îmbunătățită, lucru de care ar trebui să beneficieze realitatea augmentată clasică.

În acest sens, reprezentanții Google au refuzat să discute despre o posibilă reconciliere cu serviciul Google Lens, regăsit pe Android.

Google a adăugat, de asemenea, un nou chip Qualcomm XR1, mai rapid și mult mai eficient din punct de vedere energetic – este un procesor cu consum mic de energie, conceput pentru device-uri RA și RV.  Conexiunea WiFi este mai bună, la fel și cea Bluetooth iar încărcarea este mai rapidă. Noua versiune este compatibilă cu ochelarii Smith Safety Glasses, ce are trebui să faciliteze utilizarea lor la locul de muncă.

Se crede că prețul pentru Google Glass Enterprise Edition 2 va fi în jur de $ 999.

Sursa