Următorul smartphone Premium de la OnePlus ar trebui să aibă senzor foto triplu, cameră retractabilă și un ecran dintr-o margine în cealaltă. O versiune PRO cu 12 GB RAM și 256 GB spațiul de stocare va fi, de asemenea, programată.

OnePlus și-a ajustat identitatea în jurul raportului calitate-preț. Strategia inițială a fost aceea de a avea caractistici similar cu iPhone și Galaxy S în timp ce se menținea un preț scăzut. Din păcate pentru utilizatori, în fiecare an prețurile sunt în creștere. În comparație cu alte branduri, OnePlus înregistrează cea mai crescută diferență de preț de la un model la altul.

Anul acesta producătorul din China nu se va mulțumi cu un singur model. Trei versiuni noi vor fi realizate. Un model standard OnePlus7 va fi succesorul modelului OnePlus 6T, modelul OnePlus 7 Pro și modelul OnePlus 7 5G.

Mai jos câteva informații confirmate.

Confirmat: fără încărcare Wireless

Într-un interviul oferit, Pete Lau, CEO OnePlus , a confirmat faptul că modelul următor OnePlus nu va beneficia de opțiunea de încărcare Wireless. „Sistemul OnePlus este unul dintre cele mai bune”, a afirmat Lau. „Încărcarea Wireless este, de departe, inferioară”. Acest lucru nu înseamnă că nu se lucrează la acest segment. Una dintre cele mai mari provocări este reprezentată de supraîncălzire. În prezent, nu există o data fixă pentru lansarea încărcării prin Wireless a unui device OnePlus.

Confirmat: ecran full, fără margini, sensor triplu și cameră retractabilă

O prezentare video ce se regăsește pe Reddit confirmă faptul că designul a fost definitivat, având un ecran full, fără margini. De asemenea, a fost confirmată și prezența unui senzor triplu pe spate. OnePlus 7 va beneficia și de o cameră selfie retractabilă, similiară cu cea a modelelor Vivo Nex și Oppo F11 Pro.

Confirmat: o versiune PRO

Cele mai noi dezvăluiri confirmă prezența unei camere retractabile dar în special a unui ecran de 90 Hz – o caracteristică importantă care îmbunătățește sentimental de fluiditate al telefonului. Va rula pe Android 9 Pie și va avea Snapdragon SoC 885, conectat cu un RAM de 12 GB și 256 GB spațiu intern de stocare. Are, de asemenea, un senzor foto de 48 + 16 + 8 megapixeli – suficient pentru a concura cu Galaxy S10 sau cu P30 Pro. Prețul va fi destul de ridicat: aproximativ 700 euro la lansare.

Potențiale fotografii cu viitorul telefon OnePlus au apărut pe 11 Aprilie, pe rețeaua socială chinezească Weibo. Acestea prezintă un telefon cu marginile curbate. Nu se știe dacă în ele apare versiunea clasică sau cea Pro. Dacă aceste fotografii sunt corecte, OnePlus 7 Pro / 5G va avea un ecran de 6.7 inci, o cameră retractabilă și 8 GB RAM.

Posibil: un preț de pornire de aproximativ 569$?

Serial Leaker și OnLeaks au dezvăluit specificațiile așa-numitului OnePlus 7 precum și un preț de pornire de 569 $. Specificațiile tehnice menționează un ecran de 6.5 inci, un chipset Snapdragon 855, două opțiuni de stocare, o baterie de 4000 mAh, toate sub Android Pie ca sistem de operare. Caracteristicile pe care camera le are au fost, de asemenea, menționate. Pe spate vor exista senzori de 48, 20 și 5 megapixeli, în timp ce camera frontală va avea 16 megapixeli.

Sursa