O nouă facilitate oferită de aplicația Nike îți permite să folosești camera telefonului pentru a-ți scana picioarele și a găsi mărimea de pantofi potrivită

Fit este o nouă opțiune concepută pentru a te ajuta să îți găsești perechea potrivită de pantofi. Va fi disponilibă în cadrul aplicației Nike. „Nike Fit este o soluție tehnică nouă ce folosește o combinație exclusive de viziune virtuală, învățare computerizată, inteligență artificială și algoritmi de referință pentru a găsi soluția potrivită în stilul Nike”, a spus  Sandra Carreon-John, Global Director of Corporate Communication în cadrul Nike.

Fit lasă în urmă vechile modalități de calculare a mărimilor. Acest instrument îți permite să îți scanezi picioarele folosind camera telefonului și memorează 13 puncte pentru a face harta morfologiei picioarelor tale. Analiza este salvată apoi în cadrul profilului tău de membru NikePlus. După scanare, Nike îți va recomanda o pereche de pantofi.

„Pe scurt, Nike Fit va îmbunătăți modul în care Nike concepe, produce și vinde pantofi – un produs mai potrivit pentru nevoile consumatorilor”, a menționat Nike. „O potrivire mai exactă are impact asupra tuturor aspectelor, de la costuri mai mici de livrare și retur la rezultate mai bune. Obiectivul final reprezintă oferirea unui produs personalizat. Fără număr, fără sex, doar numele tău și o pereche de pantofi personalizați”.

Carreon-John a afirmat că nouă tehnologie va începe să fie funcțională în Iulie, ca și update al aplicației Nike și în magazinele Nike.  În Europa va ajunge la finalul verii.

Sursa