Samsung a lansat, în parteneriat cu AT&T, modelul Galaxy View 2. Cu un ecran de 17 inchi, device-ul este, mai repede, un TV portabil decât o tabletă.

Samsung Galaxy View are aum un succestor. Deși a durat aproape 4 ani de la lansarea gamei pentru a fi facută o actualizare hardware, noul produs este acum pregătit să înlocuiască vechea versiune. Nu ne surprinde faptul că Galaxy View 2 este un device imens, la fel ca și predecesorul tău.

Deși diagonala a scăzut cu un inch, rămâne un device destul de mare. Într-adevăr, acest nou TV portabil oferit de compania Sud Koreeană oferă un ecran de 17 inchi. Cee ace ne permite să ne bucurăm de programele noastre TV preferate și de conținut video!

Samsung Galaxy View 2 poate funcționa și ca tabletă, având Android. Cu alte cuvinte, este posibilă instalarea diferitelor tipuri de aplicații mobile.

O fișă tehnică modestă

Dincolo de dimensiune și de capacitatea bateriei de 12.000 mAh, Galaxy View 2 nu este un device cu adevărat surprinzător. Este satisfăcător, având un processor Exyons 7884 octa-core și 2 GB RAM.

Capacitatea internă de stocare este de numai 64 GB. Totuși, se poate folosi un card de memorie cu o capacitate de până la 400 GB.

Samsung Galaxy View 2 nu include o cameră pe partea din spate. Totuși, o cameră frontală de 5 milioane de pixeli este la dispoziția utilizatorilor pentru a putea efectua apeluri video. Un set de 4 difuzoare este planificat. Incluzând un protocol Dolby Atmos, sistemul ar trebui să ofere o experiență audio unică.

 

Un TV portabil, compatibil 4G

Pentru a permite accesarea internetului de oriunde, Galaxy View 2 este realizat în concordanță cu standardul 4G-LITE. De remarcat este și serviciul NumberSync, un serviciu AT&T care își permite de folosești numărul principal de telefon și să realizezi apeluri folosind acest device.

În ceea ce privește prețul, pentru clienții operatorului American Galaxy View 2 va costa 37$ pe lună pe o perioadă de 20 de luni sau 740$ în total. Prețul primei generații Galaxy View a devenit 599$

Sursa