Plusuri: ecran exceptional, foarte bună durată de viață a bateriei, device rapid, multe opțiuni suplimentare, încărcare reversibilă prin care se poate alimenta un alt device wireless.

Minusuri: Ca și în cazul Galaxy S10+, cititorul de amprente integrat în ecran poate fi deficitar. De asemenea, nu există un mod foto pentru noapte.

Prezentare succintă

Galaxy S10 este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune smartphone-uri ale anului, preluând cele mai bune funcții ale Samsung Galaxy S10 + și Galaxy S10e.

Galaxy S10 este cel mai nou produs din gamă, sitându-se între cele două modele. Având în vedere că diferența de preț dintre ele nu se preconizează a fi semnificativă, ne întrebăm cui se adresează acesta.

Echipa Samsung afirmă că nu vor fi lansate modelele S10e sau S10+ înainte de acesta, el fiind baza gamei. Este, de asemenea, mai mic deci este ideal pentru cei care își doresc puterea lui S10+ într-un format mai compact. În orice caz, identitatea lui S10 este ceva mai vagă comparativ cu a celorlator două modele.

Și totuși, ignorarea acestui model ar fi o greșeală deoarece este un telefon extraordinar. Am putea afirma chiar că este unul dintre cele mai bune smartphone-uri ale anului 2019.

Modelul S10 are aceleași caracteristici de bază ca cele ale modelului S10+, inclusiv calitatea ecranului, 3 camere pe partea din spate, încărcarea altui device wireless prin punerea lui pe carcasă și multe altele.

Există, de asemenea, și câteva diferențe:

  • Nu există decât o singură cameră frontală în loc de două;
  • Ecranul este puțin mai mic (6.1 inci în loc de 6.4 inci cât are S10+)
  • Durata de viața de bateriei este mai scurtă (în jur de 18 ore față de aproximativ 21 ore cât este în cazul S10;
  • Nu există opțiune de stocare pentru 1TB;
  • Nu există posibilitatea alegerii unui spate ceramic.

Sursa