Samsung se luptă cu lansarea smartphone-ului său pliabil, Galaxy Fold. Device-ul nu are încă o data concretă de lansare.

S-a considerat marea lansare a acestui an pentru gigantul Sud Korean. Samsung Galaxy Fold, vândut pentru aproximativ 2000$, se dorește a fi o adevărată inovație pe piața telefoanelor mobile datorită ecranului său generos și pliabil. Însă cu doar câteva zile înainte de începerea comercializării, mai multe disfuncționalități l-au determinat pe producător să oprească acest proces.

Samsung Galaxy Fold nu va fi pe piață înainte de luna Iulie?

Iar situația încă nu este restabilită. Chiar dacă Samsung lucrează în mod continuu la îmbunătățirea smartphone-ului său, acesta este posibil să nu fie pus în vânzare înainte de luna Iulie. Cu o întârziere de 3 luni în comparație cu data inițială de lansare. Iar o data oficială încă nu a fost comunicată. Echipa Samsung menționează doar că această data va fi comunicată „în săptăminile ce urmează”. Conform sursei Herald din Korea, lansarea va avea loc „după luna iunie”.

O întârziere ce ar putea costa destul de mult echipa Samsung

Să sperăm că această întârziere se datorează dorinței Samsung de a-și acorda timp pentru a realiza un model perfect și nu nevoii de a remedia probleme cu adevărat serioase. Două temeri ce par minore au fost puse în discuție ca urmare a modelelor trimise presei. Prima viează layer-ul superior al ecranului care nu ar fi trebuit să se detașeze însă acest lucru se întâmpla. A doua, descoperită de iFixit, este un gol între ecran și balamale ce reprezintă un risc pentru ecran.

Un lucru este sigur. Samsung depune toate eforturile pentru a lansa modelul Galaxy Fold cât mai curând. Competiția îți arată deja colții și ar putea să îl învingă pe gigantul Sud-Korean.

Sursa