OUPS: Gigantul din domeniul comerțului on-line a reacționat ștergând pagina aferentă smartphone-ului însă prea tărziu

 

De curând, un utilizator a putut comanda și a primit smartphone-ul Moto Z4, livrat către Amazon. Problema: Motorola nu anunțase nicio lansare sau dată de finalizare a noului său model, conform Numerama.

Ceea ce se poate numi o gafă din partea Amazon, a făcut fericit un client care a și postat lunea trecută, pe forumul Reddit, un videoclip cu prezentarea telefonului. În ceea ce privește magazinul on-line, pagina dedicată smartphone-ului nu mai este disponibilă începând de miercuri.

Vândut cu mai puțin de 500 euro

Dacă distribuitorii au deja în stoc viitorul Moto Z4, promovarea lui pe piață ar trebui să înceapă curând, presupune Numerama. Să nu mai menționăm și faptul că modelul anterior din gamă, Moto Z3, datează deja de anul trecut. Însă imaginile smartphone-ului și informațiile oferite de utilizatorul în cauză au distrus suspansul cu privire la noul produs.

Incidentul ne arată, totuși, că Moto Z4 are o cameră de 48 de megapixeli în spate și 25 de megapixeli în față. Device-ul are un spațiu de stocare de 128 G și un display OLED de 6,4 inchi. Dacă ne luam după fișa produsului după care utilizatorul a făcut o copie, produsul va fi scos pe piață la prețul de 499,99$ (puțin sub pragul de 450$).

Sursa